​Orman Bölge Müdürü Veysel KODALAK’a Veda

​Orman Bölge Müdürü Veysel KODALAK’a Veda

​Orman Bölge Müdürü Veysel KODALAK’a Veda
Giresun
4210 Okunma
1
Orman Bölge Müdürü Veysel KODALAK’a Veda
Giresun Orman Bölge Müdürü iken Ankara Orman Bölge Müdürü olarak ataması yapılan Veysel KODALAK’a Giresun’da veda gecesi düzenlendi.
4 Mayıs 2016 tarihinden itibaren 540 gün süreyle Giresun Orman Bölge Müdürlüğü yapan KODALAK’ın bu vedasına, Bölge Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüklerinden yoğun katılımın olduğu gecede hüzünlü anlar da yaşandı. İlk olarak; Giresun’da göreve başladığı günden ayrıldığı güne kadar yapmış olduğu çalışma ve ziyaretlerden oluşan kısa bir sunu yapıldı.
İlk konuşmayı yapan Bölge Müdür Vekili Halil OFLU; bu etkinliğe katılan bölgemiz çalışanları ile TOÇ BİR-SEN Giresun Şube Başkanı, ÖZ ORMAN-İŞ Sendikası Giresun Bölge Başkanı, Çamsan ve Kastamonu Entegre yöneticilerine teşekkür etti. 1990’lı yıllarda Veysel KODALAK’ı ilk olarak Maçka Şefliğinde Zigana Ormanlarında tanıdığını, son 1 yıl da Giresun’da beraber çalışma fırsatı bulduğunu, kendisini iş odaklı bir meslek büyüğü olarak tanıdığını, ön açıcı olduğunu, yönetimde adaleti ve hakkaniyeti ön planda bulundurduğunu, yapılan çalışma ve eserlerde hep destekçi ve öncü olduğunu belirtti. Bu özellikleri ile daha üst görevlere gideceğine inandığını belirtti.
Bölge Müdürü Veysel KODALAK konuşmasında; 540 günlük görev süresinde yapılan çalışmaların özetini izlerken ve bu gecede olduğundan dolayı çok duygulandığını, zamanın çok çabuk geçtiğini, bu salonda 2 farklı eğitimi beraberce yaptıklarını, 3. etkinliğin vedası olacağını hiç tahmin etmediğini belirtti. Çalışma süresince kendine şiar ettiği adaletli olmak ve hak edenin hakkını vermeyi hiç unutmadığını ve uyguladığını belirtti.
Konuşmasının devamında KODALAK; insan olduğumuzu, çok iş yapanın hata da yapabileceğini, kendisinin de mutlak suretle hatalarının olduğunu, bunların tamamının kurum iş ve işlemleri için olduğunu hiç kimseyi isteyerek ve bilerek üzmediğini, iş gereği de olsa kırdığı ve üzdüğü insanlardan özür dilediğini ve helallik istediğini belirtti. Kendisinin de tüm çalışanlarımıza ön şartsız varsa hakkını helal ettiğini söyledi.
Giresun için çok güzel projeleri olduğunu, 1-2 sene içerisinde bu projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını ancak bu tayin sebebiyle yapamadıklarını, yerine gelen Bölge Müdürü Mustafa ÖZKAYA’nın da aynı azim ve kararlılıkla bu işleri yapacağından emin olduğunu belirtti. Giresun’da çalıştığı sürede bir çok arkadaş ve kardeş edindiğini, kendisini meslek hayatında ve sonrasında bir abi ve kardeş olarak kabul etmemizi, fiilen Ankara’ya gitmiş olsa bile burada olan ve olamayan herkesin gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu, burada edindiği arkadaşları ve kardeşlerinin Ankara’da bir kapılarının olduğunu, kendisine uğranılmasından şeref ve onur duyacağını söyledi.
Konuşmaların sonunda Giresun’daki görevi anısına kendisine plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilen Bölge Müdürü Veysel KODALAK; geceye katılan tüm çalışanların masalarına uğrayıp ayrı ayrı teşekkür etti ve vedalaşıp helalleşti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Dursun gül3 yıl önce
Selam sayın bâşkanim ben yer kiralicam ziyâret edmek istiyom çubuk eskiçöteköyünden ankara sayın bâşkanim

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri