Orman Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Şebinkarahisar’da Orman Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Orman Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
Giresun
G.Tarihi: 04.04.2018 11:07
1291 Okunma
0

Şebinkarahisar’da Orman Haftası Kutlamaları Devam Ediyor


21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası kapsamında Şebinkarahisar Orman İşletme Müdürü Uğur Çelik, beraberinde Müdür Yardımcısı Mustafa Şen ile birlikte; Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Duran Köksal’ı ziyaret ederek, Kurum çalışmaları, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Kanyılmaz’ın talimatları doğrultusunda var güçleriyle İlçe Daire amirleri ile uyum içinde Şebinkarahisar’a hizmet için çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyledi.

Orman İşletme Müdürlüğünde Şebinkarahisar 125. Yıl Anaokulu öğrencilerini de misafir eden Orman İşletme Müdürü Çelik, teknik ekibi ile birlikte miniklere tohumdan fidan üretimini teorik olarak anlatıp, birlikte uygulama yaptılar, tohumla toprağı buluşturdular. Fidanlıkta gerçekleşen bu çalışma sonrası tohumdan üretilen fidanlar da yerinde görüldü, orman sevgisi ve orman gönüllüğü anlatılıp miniklere orman sevgisi aşılandı. Sahada hep birlikte fidan dikimi de gerçekleştirilerek tanıtım materyali verilen minik öğrenciler okullarına uğurlandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri