ÖZTÜRK FINDIK İKRAM ETTİ

MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK FINDIK İKRAM ETTİ

 ÖZTÜRK FINDIK İKRAM ETTİ
Giresun
G.Tarihi: 29.10.2017 02:09
1496 Okunma
0
Bütçe Komisyonuna Fındık Dopingi
Bütçe Komisyonuna Fındık Dopingi AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine fındık dağıttı. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurul çalışmalarına salı gününe kadar ara vermesine rağmen, torba kanun çalışmalarını sürdüren plan ve bütçe komisyonu üyeleri Giresun fındığıyla enerji depoladı.Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk; “Fındık iyi bir enerji kaynağıdır. Vücuda güç ve enerji verir. Damar sağlığı açısından da çok faydalıdır. Kalp ritmini ayarlamaya yardımcı olur. Beden ve zihin yorgunluğunu giderir. Biz de bu nedenle yoğun tempoda çalışan komisyon üyelerimize Giresun fındığı ikram ettik. Durmak yok çalışmaya devam” dedi.
Fındık rekoltesinin bu yıl 675 bin ton civarında olduğunu belirten Öztürk; “Fındık başımızın tacıdır. Hükümetimizin fındığa ve fındık üreticisine desteği devam edecektir.  Bölge milletvekilleri olarak sık sık bir araya gelip, fındıkla ilgili değerlendirmelerde bulunuyor ve Karadeniz Bölgesi’nin en önemli geçim kaynağı fındıkla ilgili üreticinin beklentilerinin karşılanması adına çözüm önerilerimizi hükümetimizle paylaşıyoruz” dedi.Haber: Ahmet CEYLAN 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri