PROF.DR.ERSAN ODACI VEFAT ETTİ

Prof.Dr. Ersan Odacı vefat etti

PROF.DR.ERSAN ODACI VEFAT ETTİ
Giresun
G.Tarihi: 06.07.2017 05:45
9704 Okunma
1
PROF.DR.ERSAN ODACI VEFAT ETTİ
KTÜ Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim dalı başkanı ve öğretim üyesi Prof.Dr.Ersan Odacı  kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mesleğinin baharında görev yapan Prof Dr. Ersan Odacı'nın cenazesi  eşinin isteği üzerine Trabzonda toprağa verildi.
Ağabeyi Hüseyin Şenel Odacı yaptığı açıklamada önceki gün akşam saat 22:00 da evinde kalp  krizi geçirdiğini derhal görev yaptığı fakülte hastanesine kaldırıldığını yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtti. Cenazesi bu gün  saat 14:00 KTÜ  Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan törenin ardından  ilkindi namazına müteakip fakülte camisinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki fakülte mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
Prof Dr. Ersan  Odacı evli  2 çocuk babası ve eşide aynı hastenede psikolog olarak görev yapmakta ve 53 yaşında idi. daha önce matematik öğretmeni olarak görev yapan Sayın Odacı 18 yıl önce KTÜ Tıp Fakültesini kazanarak Trabzona yerleşmiş okuduğu okulda öğretim görevlisi olarak kendini yetiştirmiş ilim bilim tekoloji yolunda ilerleyerek örnek bir Prof  doktor olarak Şebinkarahisar'ın  aydın yüzü, ışığı ve gururu olmuştur.         
Pr.Dr Ersan Odacı gazeteci ve Giresun Medya Platformu Üyesi Hüseyin Şenel Odacı nın kardeşi..
Altınçevre köyünden hemşerimiz ve gururumuz Ersan Odacı'nın vefatı ailesini derin yasa boğduğu gibi tüm sevenlerinide üzdü.
Merhuma Allah tan rahmet ,
Hüseyin Şenel Odacı 'ya ve tüm aile ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Yusuf ÖZDOĞAN3 yıl önce
Çamlık hastanesinde görev yaparken, şimdi ki (Ahi Evren) bizde sağlık meslek lisesinde öğrenciydik ve bizim hocamızdı. Yıllar sonra bir arkadaşımdan vefat ettiğini öğrendim. Hocamıza Allah dan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun çok iyi insandı. çok üzüldüm.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri