ŞEHİDİMİZ VAR

GİRESUN ŞEHİT

ŞEHİDİMİZ VAR
Giresun
G.Tarihi: 25.03.2016 17:14
3118 Okunma
0
Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda,  (22.03.2016) meydana gelen çatışmalarda, Üniversitemiz Bulancak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yazı İşleri Şefi Önder ÖNER’in dayısının oğlu Uzman Çavuş MUAMMER FARUK SALGAR’ın şehit düştüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda bugün, yine iki polisimiz şehit olurken, 9 güvenlik görevlisinin de yaralandıkları öğrenildi.


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyon sırasında 2 Özel Harekat polisi ile birlikte şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Faruk SALGAR'ın, Elazığ, Nail Bey Mahallesi Dal Sokak'ta ikamet eden babası Halil SALGAR ile kardeşlerine acı haberi, sağlık ekipleri ile eve gelen askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşı dökerken, evin balkonuna ise Türk bayrağı asıldı. Evli ve 9 aylık bebeği olan şehit askerin annesinin ise geçtiğimiz yıllarda vefat ettiği öğrenildi. Haberi duyan şehidin yakınları da, baba Halil Saglar'ın evine gelerek acılarını paylaştı.

Şehidimiz Uzman Çavuş MUAMMER FARUK SALGAR ve Şehit Polislerimize Allah’tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar dilerken, şehit ailelerimize ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Şehitlerimizin acılarını paylaşıyor, katil terör örgütünü bir kez daha lanetliyoruz.

Kaynak:aydındere
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri