ŞEHİDİMİZİ ANKARA'YA UĞURLADIK

ŞEHİDİMİZİ ANKARA'YA UĞURLADIK ŞEHİT ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ ZAFER ÇALIŞKAN

ŞEHİDİMİZİ ANKARA'YA UĞURLADIK
Giresun
G.Tarihi: 14.05.2016 10:59
2236 Okunma
0

ŞEHİDİMİZİ ANKARA'YA UĞURLADIK

Giresun İlimiz Çaldağ Jandarma Karakoluna akşam saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca 06-05-2016 cuma günü taciz ateşi sonucu
açılan ilk ateş'de yaralanan Jandarma Karakol Komutanı J. Kd. Başçavuş Zafer Çalışkan (46), Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmştu.

 Giresun'un Çaldağ Jandarma Karakoluna teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan, memleketi Ankara’ya uğurlandı.
Şehit için Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığında tören düzenlendi. Törene şehidin 15 yaşındaki kızı Hale babasının asker parkasıyla katıldı. Anne Fatma ve Baba Nevzat Çalışkan ise güçlükle ayakta durdu. İl Müftüsü Muhittin Oral'ın yaptığı dua ile tören sona erdi. Şehit için yapılan törene Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğdu, askeri erkan, polis ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan şehidin eşinden boşandığı öğrenildi.
İl Jandarma Komutanlığında yapılan törenden sonra Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın naşı memleketi Ankara’ya gönderilmek üzere Ordu-Giresun havaalanına hareket etti.
Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri