Serinlemek İçin Girdiği Gölette Boğuldu

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesinde Serinlemek İçin Gölete Giren Gencin Cesedine Ulaşıldı

Serinlemek İçin Girdiği Gölette Boğuldu
Giresun
G.Tarihi: 07.07.2017 08:25
2897 Okunma
0
Giresun Şebinkarahisar Toplukonak Köyü Dikmetaş Göletinde dün yapılan yaylaya şenliğine katılan 16 yaşındaki Ömer Büyüktaş serinlemek için girdiği sularda kayboldu.

Dün Saat 15:00 te arkadaşıyla birlikte Dikmetaş Göletine giren Büyüktaş arkadaşının ve şenliğe katılan bir çok insanın gözü önünde suların arasında kayboldu. Olayı gören vatandaşlar tarafından arama çalışmaları devam ederken  jandarmaya  da haber verildi. Jandarma tarafından AKUT ve AFAD  tan yardım istenerek  olay yeriyle ilgili güvenlik önlemleri alındı. AKUT ve AFAD ekiplerince yapılan  arama sonucunda Ömer Büyüktaş'ın cansız bedeni saat 19:00 da sudan çıkarılarak ambulansa Şebinkarahisar Devlet Hastanesine getirildi. Savcılık tarafından  otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıpa gönderildiği aktarıldı.  Songül ve  Ali Büyüktaş'ın tek erkek çocukları olan Ömer Büyüktaş Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi 10 . sınıf öğrencisiydi.

Bir yıl önce çok üzüldüğü arkadaşıyla aynı kaderi yaşadı.

Sınıf arkadaşları  Muhammet Gülbahar'ın geçen yıl Karaağaç köyü Ağcaimam mahallesinde   barajın suları arasında boğularak can  vermesine  Ömer'inde  çok üzüldüklerini belirtirken aynı kaderi  Ömer'in  yaşamasındansınıfça  üzüntülerinin katlandığını  dile getirdiler. ..    

Ömer Büyüktaş'ın cenazesinin 3 Temmuz Pazartesi bugün Toplukonak Köyünde öğle namazından sonra  kaldırılacağı bildirildi.




Şebin medya : Gülsen Akyol Mutlu
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri