Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor Projesi Başlıyor

Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor Projesi Başlıyor

Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor Projesi Başlıyor
Giresun
G.Tarihi: 26.02.2019 10:14
1386 Okunma
0


GİRESUNHABER-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spor Projesiher yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmaları, okul çağındaki çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi kapsamında 19 Eylül Spor Salonumuz 7 gün 24 saat spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetine açıktır.

            Okul çağındaki çocuk ve gençlerin aileleriyle birlikte spor yapmalarının teşvik edilmesi ve özellikle hafta sonu akşamları zaman mefhumu gözetmeksizin yetişkinlere yönelik turnuvalar düzenlenmesi hedefleniyor

            7'den77'ye Tüm vatandaşları spora davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hasan Bulut, 19 Eylül Spor Salonunun 7/24 açık olacağını belirterek vatandaşların istedikleri saatte salonu ziyaret ederek program dahilinde spor yapabileceklerinin altını çizdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri