SURİYE'YE YARDIMLAR SÜRÜYOR

BULANCAK HABER,Bulancak Belediyesi Beşinci yardım tırını Suriye’ye gönderdi.

SURİYE'YE YARDIMLAR  SÜRÜYOR
Giresun
G.Tarihi: 08.02.2017 22:54
1449 Okunma
0
SURİYE'YE YARDIMLAR  SÜRÜYOR
Ağır bombardıman ve saldırı altında savaş halinde olan Suriyeli mazlumlara bir yardım eli de Bulancak Belediyesinden geldi. Bu konuda ilçede ki bazı vatandaşın, sivil toplum kuruluşları ve esnafın katkısıyla bir kampanya düzenleyen Bulancak Belediyesi, beşinci un tırını dualarla yola çıkardı. Cuma namazı çıkışı Bulancak Sarayburnu Camii önünden dualar edilerek gönderilen Tır’ın İHH aracılığı ile Suriyeli mazlumlara iletileceği belirtildi.

Yakar “Kardeşlerimiz yalnız değildir”

Konu hakkında açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bulancak her zaman mazlumun yanında oldu, mazluma sahip çıktı. İlçemizde gurur duyduğumuz bir hadisedir. Bu yardımın bir kısmı ilçe belediyemiz, bir kısmını esnaf kardeşlerimiz, bir kısmını ilçe insanımız Suriye’deki mazlum insanlara buradan kendi imkanları dahilinde yardım gönderiyor. Bu bir berekettir, dayanışmadı. Halkımı tebrik ediyorum, bir ilçeden beşinci tırı göndermek kolay değildir. Bunu başarmak kolay değildir. Biz sürekli hayırlı işlerde buluşuyoruz. Ülkemiz üzerinde önemli bir misyon var. Biz bir ümmetiz, Umut Türkiye’dir ve Türkiye’den başka umut yoktur. Allah yardımsever milletimizden razı olsun. İnşallah o coğrafyada işler bir an önce yoluna oturur ve savaş sona erer. Biz gücümüzün yettiği kadar değerli hemşerilerimizle beraber bu işte var olmaya devam edeceğiz” dedi.

Suriye Yardım Tırı uğurlama ve dua programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri