TEMMUZ AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

TEMMUZ AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI emmuz Ayı Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı 18 Temmuz 2016 Pazartesi + - Yazdır Sayın Valimiz Hasan Karahan, 2016 Temmuz Ayı Kaymakamlar Toplantısında, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldi. Yeşil

TEMMUZ AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Giresun
G.Tarihi: 24.07.2016 03:55
1479 Okunma
0
TEMMUZ AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Sayın Giresun Valimiz Hasan Karahan, 2016 Temmuz Ayı Kaymakamlar Toplantısında, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldi.
 
Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde bugün saat 11.00 de gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Albay A.İhsan Ersoy ve ilgili kurum amirleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Karahan, 15 Temmuz gecesi başlayan ve kısmen devam eden Devlete ve kurumlarına karşı saldırı teşebbüsü ile ilgili Kaymakamlardan dikkatli olmalarını isteyerek, bu işe bulaşanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılması talimatı verdi.
 
Vali Karahan yaptığı konuşmada; “Biz işimize bakıyoruz. Bir yanlış teşebbüs yarı yolda kaldı. Yanlış hesap Bağdat’tan dönermiş ama bu sefer o kadar gitmedi. En kısa zamanda yanlış yapanlar gerekli muameleyi görecekler. Ama biz devletin memuru olarak üzerimizdeki emanetin hakkını vereceğiz ve işimize bakacağız” dedi.
 
Konuşmaların ardından toplantı gündemine dair konular hakkında ilgili kurum yetkililere tarafından, toplantıya katılanlara bilgi verilirken, önceki toplantılarda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu, bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusu görüşüldü.
 
Toplantıda ayrıca; ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES olmak üzere 2016 yılı itibariyle ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları, gözden geçirildi. Eğitim ve sağlık başta olmak üzere devam eden diğer yatırımlar ve il genelindeki emniyet ve asayiş olayları ile ilgili bilgi sunuldu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri