​Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücülerle Tatbikat

​Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücülerle Tatbikat

​Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücülerle Tatbikat
Giresun
G.Tarihi: 06.03.2018 23:58
1489 Okunma
0
Traktöre Monteli Tamburlu Sürütücülerle Tatbikat

Giresun’da yerel bir firmanın; tamamen yerli arge ve imalatı ürünü olan, iş sağlığı ve güvenliği kriterlerini de esas alarak, dizayn ve üretimini yaptığı traktöre monteli tek ve çift tamburlu sürütücüleri, üretim tesislerinde ve sahada uygulama yapılarak incelendi.

Araştırma Geliştirme Projeleri kapsamında gerçekleştirilen incelemeye; Genel Müdürlüğümüz İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanı Kenan Akyüz; Giresun Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Bölge Müdür Yardımcıları Ali Göçer, Halil Oflu ve Özkan Şahin, Makine ve İkmal Şube Müdürü Uğur Aktaş, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Gültekin Şenlikoğlu, Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz, Orman İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları, İşçiler, Kooperatif başkan ve çalışanları ile Orman Köylüsü İşçiler ve üretici firma temsilcileri katıldı.

Orman Emvali üretiminde sürütme çalışmalarında kullanılan traktöre monteli tek ve çift tamburlu sürütücülerin; teknik özelliklerinin incelenmesi sonrası, sahadaki performansı uygulama ile gözlemlendi. En olumsuz koşullar da dahil olan sahadaki uygulamada; kullanım kolaylığı ve verimliliği ile iyi bir performans gösteren makinalar, aynı zamanda iş güvenliği konusunda da olumlu not aldı.

Üretim sahası içerisinde birden fazla ağacın aynı anda çekilebilmesi için, halat ucuna takılacak uygun aparatların geliştirilmesi ve fiilen kullanılması, sürütücülerin uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir duruma getirilebilmesi için üretici firmaya arge ve imalat çalışması yapması tavsiye ve önerilerde bulunuldu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri