VALİ ADINA DOLANDIRICILIK YAPANLARA DİKKAT!..

VALİ ADINA DOLANDIRICILIK YAPANLARA DİKKAT!..

VALİ ADINA DOLANDIRICILIK YAPANLARA DİKKAT!..
Giresun
G.Tarihi: 13.03.2018 08:15
1691 Okunma
0
VALİ ADINA DOLANDIRICILIK YAPANLARA DİKKAT!..
Bazı kişi veya kişilerin Giresun vali yardımcıları, özel kalem müdürünün ismini kullanarak telefon dolandırıcılığı yaptığı açıklandı.

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada bu kişilerin bazı şirket, kuruluş veya işadamlarını telefonla arayıp, ihtiyaç sahiplerine, yardım derneklerine veya vakıflara yardım yapılacağı bahanesiyle, yine engelli vatandaşlarımız için akülü engelli aracı veya tekerlekli sandalye alınacağı yâ da LÖSEV’e İBAN numarası ve hesap numarası vererek maddi  yardım talebinde bulundukları belirtildi.

Açıklamada, şu uyarılara yer verildi: “Başta Sayın Valimiz olmak üzere; Valiliğimizde görev yapan hiç bir Vali Yardımcımızın, İl Müdürlerimizin, Şube Müdürlerimizin ve ya diğer valiliğimiz çalışanlarının böyle bir talepte bulunması söz konusu değildir.

Vatandaşlarımızın bu tür aramalara kesinlikle itibar etmemelerini, Valiliğimizin bağış veya başka bir adla yardım talebinde bulunulması için telefonla arama yapmasının söz konusu olmadığını bir kez daha önemle hatırlatarak; bu gibi durumlarda vatandaşlarımızın derhal 155 POLİS İMDAT HATTI’na müracaat ederek bilgi vermeleri veya 179 VALİLİK hattından Özel Kalem Müdürlüğü’ne bilgi vermeleri hem kendilerinin mağdur olmalarını önleyecektir hem de telefonla dolandırıcılık suçu işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri