VALİ KARAHAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

VALİ KARAHAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

VALİ KARAHAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Giresun
G.Tarihi: 09.02.2017 00:04
1768 Okunma
0
Sayın Valimiz Hasan Karahan, yaklaşık bir haftadır ilimizi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında kar temizleme ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
 
İncelemelerine İl Özel İdaresine ait Ülper Asfalt ve Konkasör Şantiyesini ziyaret ederek başlayan Vali Karahan, ilimizde etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında yapılan çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barbaros Demirkaya ve Şantiye Şefi Ahmet Okay’dan bilgi aldı.
 
Müdür Demirkaya, yaklaşık bir hafta boyunca ilimizi etkisi altına alan kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte 2 Şubat Perşembe günü saat 16:00 itibariyle il genelinde 550 köyden kapalı olan 135 köy yolunda kar temizleme ve ulaşıma açma çalışmalarının devam ettiği bilgisini verdi. Demirkaya, İlimiz köy yolları ağında 7/24 esasına dayalı karla mücadele çalışmaları kapsamında temizleme çalışmaları yürüttüklerini sözlerine ekledi.
 
Ülper Şantiyesi ziyaretinin ardından İlimiz Merkez Barça ve Barçaçakırlı Köylerine ulaşımı sağlayan yolda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vali Karahan, kar temizleme çalışması yapan ekibe kolaylıklar dileyerek, çalışanlara tatlı ikram etti.
 
Köy kahvehanesinde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Karahan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinledi.
 
Son olarak Keşap ilçemize bağlı Taflancık köyüne ulaşımı sağlayan yolda yürütülen kar temizleme çalışmalarını inceleyen Vali Karahan, çalışan ekiple sohbet ederek, tatlı ikram etti.
 
Vali Karahan, karla mücadele ekiplerine gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı çalışanlarına kolay gelsin dileklerinde bulunarak, işlerin aksatılmadan sürdürülmesi talimatı verdi.
 
Vali Karahan’ın incelemelerinde; Keşap Kaymakamı Rasim Belge, İl Genel Meclis Başkanı A.Mürşit Gürel, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barbaros Demirkaya ve Şantiye Şefi Ahmet Okay ile Keşap İl Genel Meclisi Üyesi Adem Çakır ’da hazır bulundu. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri