VALİ KARAHAN,ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU

Vali Karahan, Çocuklarla İftarda Buluştu

VALİ KARAHAN,ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
Giresun
G.Tarihi: 11.06.2017 00:59
1353 Okunma
0
Vali Karahan, Çocuklarla İftarda Buluştu

Sayın Valimiz Hasan Karahan ve eşi Hanımefendi Şule Meral Karahan ile kızları Sude Naz Karahan, 1 Haziran 2017 Perşembe günü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan 7-18 yaşları arasında, toplam 46 çocukla birlikte iftarını açtı.
 
Vali Karahan, iftar yemeği öncesi çocuklarla sinema etkinliğine katıldı. Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte Vali Karahan, çocuklarla birlikte "Özgürlüğün Sesi Bilal" sinema filmini izledi.
 
Sinema etkinliğinin ardından iftar yemeğinde çocuklarla bir araya gelen Vali Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, programa katılan çocuklarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti.
 
Bu tür etkinliklerle, çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak, yaşama katılımlarını artırmak istediklerini ifade eden Vali Karahan, tüm gayret ve çabalarının, çocuklarımızın gelecekte ülkemize ve topluma faydalı birer insan olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.
 
Vali Hasan Karahan, iftar yemeği sonrası çocuklardan gelen talep üzerine günün anısına binaen özçekim yaparak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri