VALİ KARAHAN KAYMAKAMLAR TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

GİRESUN VALİSİ HASAN KARAHAN,GİRESUN,GİRESUN HABERLERİ

VALİ KARAHAN KAYMAKAMLAR TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Giresun
G.Tarihi: 13.12.2016 01:38
1309 Okunma
0
Kaymakamlar toplantısı, Sayın Valimiz Hasan Karahan başkanlığında Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapıldı.
 
Dün saat 11.00 de gerçekleştirilen toplantıda, toplantı gündemine dair konular hakkında ilgili kurum yetkilileri tarafından katılanlara bilgi verildi.
 
Toplantının açılışında konuşan Vali Karahan “Aralık ayının kaymakamlar toplantısı ve değerlendirme toplantısını bir arada gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda senenin son toplantısı. Neredeyse yarı yarıya, hatta yarıdan fazla ilimiz mülki idare amirlerinde değişiklik var. Ayrıca o arkadaşlarımıza da veda toplantısı gibi oluyor. Giden arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Allah gittikleri yerlerde güzel hizmetler etmeyi nasip etsin. Gelen arkadaşlarımıza da hoş geldin diyoruz” dedi.
 
VALİ KARAHAN “BİR AKSAMA OLMADAN KARLA MÜCADELEYİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
 
Açılış konuşmasının ardından aylık değerlendirmede bulunan Vali Karahan “Kış dönemi geliyor, genel olarak bu konuyla ilgili hazırlıkları gözden geçirelim. Ulaşımda aksamalarla ilgili, karla mücadele konuları ve tedbirlerinin alınmasını arkadaşlarımıza özellikle Kaymakam arkadaşlarımıza, Özel İdaremize hatırlatıyoruz. Emniyet ve jandarmamız bu işe her daim hazırlıklı, onlar kışla ilgili gerekli tedbirleri değerlendirip, inşallah bir aksama olmadan karla mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Bu konuda 29.11.2016 tarihli gönderilen genelgemizi de ilgili kurumlara ulaştırdık” açıklamasında bulundu.
 
VALİ KARAHAN, YOL KONTROLLERİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
 
Terörle mücadele kapsamında yol kontrollerinin önemini ve istenmeyen olayların önlenmesindeki etkisine de vurgu yapan Vali Karahan “Bu kontrollerin bu şekilde ciddi sıkı tutulması, pek çok istenmeye olayın önlemesinde ve suçluların yakalanmasında çok etkili oldu. Tabii gerek personel açısından, gerek vatandaşın birkaç yerde kontrol edilmesinin verdiği rahatsızlık ve şikâyetler de var. Ama yine de vatandaşımızı canından bezdirmeden, ancak tedbiri de elden bırakmadan bu yol kontrollerine devam edeceğiz” uyarısında bulundu.
 
2016 yılının son Kaymakamlar Toplantısı olan Aralık Ayı Kaymakamlar toplantısında; önceki toplantılarda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğunun da ele alındı.
 
Toplantıda, bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusu da görüşülerek, ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere 2016 yılı itibariyle ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirilerek, gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda yetkililer tarafından Vali Karahan’a bilgi sunuldu.
 
Toplantıda ayrıca Vali Karahan’a; eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere devam eden diğer yatırımlarla, il genelindeki emniyet ve asayiş olayları hakkında da ayrıntılı bilginin sunuldu.
 
Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, Barış Demirtaş ve Cahit Karatepe, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Albay A. İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve ilgili kurum amirleri katıldı.
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri