VALİ KARAHAN TESELLİ ETTİ

VALİ KARAHAN TESELLİ ETTİ Giresun Valisi Hasan Karahan, şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk’ün acılı babasını teselli etti. Espiye nüfusuna kayıtlı J. Uzm. Çvş. Sezgin Burak Cantürk’ün ay yıldızlı Türk bayrağına sarılı naaşı, Espiye

VALİ KARAHAN TESELLİ ETTİ
Giresun
G.Tarihi: 16.04.2016 21:58
1818 Okunma
0
VALİ KARAHAN TESELLİ ETTİ
Giresun Valisi Hasan Karahan, şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Sezgin Burak Cantürk’ün acılı babasını teselli etti.
Espiye nüfusuna kayıtlı J. Uzm. Çvş. Sezgin Burak Cantürk’ün ay yıldızlı Türk bayrağına sarılı naaşı, Espiye Merkez Camiinde İl Müftüsü Muhittin Oral’ın öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Espiye’nin Kaşdibi Köyüne getirildi.
Kaşdibi köyünde tekbirler ve dualarla omuzlarda taşınarak aile kabristanlığına getirilen Şehit Cantürk, akrabaları, il protokolü ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Tören boyunca şehidimizin babasını biran olsun yalnız bırakmayan Vali Hasan Karahan, acılı aileye taziyelerini ileterek sabır ve metanet dileklerinde bulundu.
Şehit J. Uzm. Çvş. Sezgin Burak Cantürk, dualar ve tekbirler arasında toprağa verildikten sonra tabutuna sarılı bulunan Türk Bayrağı ile cenaze merasimi boyunca tabutunun önünde taşınan çerçeveli fotoğrafı Vali Hasan Karahan ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından, şehidin babasına teslim edildi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri