VALİ KARAHAN'IN,ÇALIŞAN GAZETECİLERİ GÜNÜ MESAJI

Sayın Valimizin Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

VALİ KARAHAN'IN,ÇALIŞAN GAZETECİLERİ GÜNÜ MESAJI
Giresun
G.Tarihi: 09.01.2017 23:50
1335 Okunma
0
Sayın Valimizin Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” mesajı:
 
“Gazetecilik; toplumdan gelen istekleri yansıtarak bireyin haber alma hakkını sağlamak suretiyle kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan, ifade özgürlüğünün oluşmasında ve demokrasinin gelişmesinde en etkili araçlardan birisidir.
 
Şeffaf ve demokratik bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri de tarafsız ve özgür bir basının varlığıdır. Halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan gazeteciler, bu varlığın emekçileri olarak gelişen olaylar karşısında toplumu aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtan, kamuoyuna karşı sorumluluğu bulunan ve kamu görevi ifa eden kişilerdir.
 
Görevlerini yerine getirirken basın etiğine bağlı kalan, kay­nağı belli haberleri dile getirerek toplumla paylaşan, hukukun evrensel standartları ile kişi hak ve hürriyetlerine saygıdan taviz vermeyen gazetecilerimizin varlığı, basınımızın yanı sıra ifade özgürlüğünü ve demokrasimizi de güçlü kılmaktadır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, zamana ve mekâna bağlı kalmaksızın çok zor, zaman zaman tehlikeli şartlar altında haber peşinde koşan ve görevlerini yerine getirmek adına her türlü güçlüğe göğüs geren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum."
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri