VALİ SARIFAKIOĞULLARI,ŞEHİT AİLELERİYLE...

Vali Sarıfakıoğulları Şehit Aileleriyle Yemekte Bir Araya Geldi

VALİ SARIFAKIOĞULLARI,ŞEHİT AİLELERİYLE...
Giresun
G.Tarihi: 21.03.2019 06:42
1108 Okunma
0
VALİ, ŞEHİT AİLELERİ UNUTMADI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.
 
Ayvasıl Liman Resturantta düzenlenen yemekte Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve protokol üyeleri şehit ailelerinin yanlarına oturarak yemek boyunca onlarla sohbet ettiler.
 
Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Harun Sarıfakıoğulları, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, “ Bugün şehitler günü. Bugün her şeyden aziz bildiğimiz bayrağın yere düşmemesi adına canını toprağa veren aziz şehitlerimizin günü. Bugün bu gök kubbe altında eğer özgür bir havayı teneffüs edebiliyor isek, ezan-ı Muhammedîye camilerimizden 5 vakit özgürce okunabiliyor ise bunu kahramanca mücadele eden ve toprağa düşen aziz şehitlerimize gazilerimize borçluyuz.  Allah onlardan binlerce kere razı olsun. Bugün Çanakkale Deniz Zaferinin 104 yıl dönümü.  Biz bu kahramanlığı 104 yıl önce de gösterdik. 250 bin vatan evladı toprağa düştü ama ay yıldızı, bayrağı düşürmemek için ezanların susmaması için bütün dünyaya türkün esir edilemeyeceğini, bu toprakların esaret altında yaşamayacağını en iyi şekilde ifade ettiler. Allah onlardan ve ailelerinden razı olsun ve gani gani rahmet eylesin. Biz eğer şehitlerimize onların aziz hatıralarına, haklarını helal ettirebilmeleri adına bir şeyler yapmak istiyor isek vatanımıza milletimize sahip çıkacağız. İşimize dört elle sarılacağız. Ancak bu şekilde üzerime düşen haklarımızı helal ettirebiliriz. Ancak bu şekilde kolunu, bacağını gövdesini vatan için veren gazilerimize haklarını bu şekilde helal ettirebiliriz. Bu vesileyle geldiniz, bir arada bulunduk. Hepiniz haklarınızı helal edin. Şehitlerimiz de haklarını helal ederler inşallah ve onlara layık olma adına daha çok çalışarak gayret gösteririz. Vatanımız için milletimiz için. Vatanımızın ve milletimizin bütünlüğü için. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.
 
Yemeğe, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Dr. Serpil Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutan Vekili Jan. Albay Fuat Alanur ve eşi, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay B. Murat Yakın ve eşi, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi, ilgili dernek yetkilileri, şehit aileleri, gaziler siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri