Vali Sarıfakıoğulları,Türkülere Eşlik Etti

Vali Sarıfakıoğulları, Müzik Dostları Derneğinde Türkülere Eşlik Etti

Vali Sarıfakıoğulları,Türkülere Eşlik Etti
Giresun
G.Tarihi: 11.02.2019 15:47
1092 Okunma
0
Müzik Dostları Derneğini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, dernek üyelerinin seslendirdiği birbirinden güzel Giresun ve Antep türkülerine eşlik etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nı 04 Şubat Pazartesi akşamı Müzik Dostları Derneğine gelişinde, Yönetim Kurulu Başkanı Seher Erener, Başkan Yardımcısı Tahsin Dervişoğlu ve üyeler karşıladı.
 
Müzik Dostları Derneğinin 20 Ağustos 2004 yılında, Giresun kamuoyunda ‘Dattara Mehmet’ lakabıyla tanınan Gazeteci rahmetli Mehmet Yüksel, tarafından kurulduğunu belirten Başkan Erener, bağlama kursu ve koro çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, çoğunluğu emeklilerden oluşan ve 39 üyesi bulunan Derneğin ilimiz genelindeki kültürel çalışmalara katkı sağlamak için Giresun yöresi başta olmak üzere Anadolu Türkülerini seslendirdiklerini sözlerine ekledi. 
 
Başkan Erener, Derneğin il dışında gerçekleştirdiği konserlerdeki desteklerinden dolayı Vali Sarıfakığulları’na teşekkür ederek, 23 Şubat tarihinde Vahit Sütlaş Sahnesinde gerçekleştirecekleri konsere davet etti.
 
Ziyarette Dernek üyeleri Vali Sarıfakıoğulları’na Giresun ve Antep yöresi türkülerinden oluşan mini bir konser verdi. Birbirinden güzel ezgilere eşlik eden Vali Sarıfakıoğulları, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri