Vali Sarıfakıoğulları'ından Tabiat Parklarında İnceleme

Vali Sarıfakıoğulları'ından Tabiat Parklarında İnceleme

Vali Sarıfakıoğulları'ından Tabiat Parklarında İnceleme
Giresun
G.Tarihi: 16.07.2017 13:02
1348 Okunma
0
Sayın Valimizden Tabiat Parklarında İnceleme

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, 8 Temmuz Cumartesi günü Dereli ilçesinde bulunan tabiat parklarında incelemelerde bulundu.
 
Dereli ilçesi Kuzalan Tabiat Parkını ziyaret eden Vali Harun Sarıfakıoğulları burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ertan Kuduban’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  
 
Vali Sarıfakıoğulları, Kuzalan Tabiat Parkının kaynak değerlerinin çok yüksek olduğunu, tesisleşmesinin tamamlanması halinde Giresun ilinin lokomotif turizm alanı olacağını belirterek, Giresun ilinde turizmin öncelik olduğunu söyledi. Daha sonra beraberindekilerle Kümbet yaylasında bulunan Koçkayası Tabiat Parkını da gezen Vali Sarıfakıoğulları, tabiat parkındaki tesislerde incelemede bulunarak bir süre dinlendi.
 
Vali Sarıfakıoğulları’nın ziyaret ve incelemeleri sırasında; Dereli Kaymakamı Aziz Oğuz Al, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Dereli Belediye Başkanı K.Zeki Şenlikoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci, Giresun Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ertan Kuduban ile Giresun Turizm Alt yapı Birliği (GİRTAB) Müdürü Tamer Uzuner de hazır bulundu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri