VALİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM EVLERİ İNŞAATINDA İNCELEME

Giresun Valisi Hasan Karahan, Keşap Engelsiz Yaşam Evleri İnşaatına Sıkı Takip

VALİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM EVLERİ İNŞAATINDA İNCELEME
Giresun
G.Tarihi: 05.01.2017 09:13
1724 Okunma
0
Sayın Valimizden, Keşap Engelsiz Yaşam Evleri İnşaatına Sıkı Takip

Sayın Valimiz Hasan Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Keşap Yolağzı Köyü Cingiren Mahallesinde yapımı devam eden “Engelsiz Yaşam Evleri” inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Yaklaşık 15 dönümlük arazi üzerine 60 kişi kapasiteli olarak yapımına başlanan ve yaklaşık %96’sı tamamlanan engelsiz yaşam evlerini inceleyen Vali Karahan, Keşap Kaymakamı Rasim Belge ve yüklenici firma yetkilisinden inşaatın son durumu ile ilgili bilgi aldı.
 
Projeye göre 15 dönümlük alanın 10 dönümü bahçeden oluşurken, geri kalan alanda 12 kişilik 5 adet yaşamevi ve bir tanede üç katlı idari bina bulunuyor.
 
İnşaatın ince işçiliğinin yanı sıra çevre düzenleme çalışmalarının titizlikle yürütülmesi talimatını veren Vali Karahan, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilimizde engelli kadınlara yönelik olarak ilk kez böyle bir merkez açılacağını, bununda ilimiz için çok önemli bir kazanım olduğunu söyledi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri