VETERİNERLİK ÖĞRENCİLERDEN UYGULAMA

VETERİNERLİK ÖĞRENCİLERDEN UYGULAMA

VETERİNERLİK ÖĞRENCİLERDEN UYGULAMA
Giresun
G.Tarihi: 02.04.2017 13:53
1376 Okunma
0
Giresun üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu (MYO), Laborant ve Veteriner sağlık programı öğrencileri uygulama yaptı.
Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu (MYO), Laborant ve Veteriner sağlık programı öğrencileri hayvan barınağında uygulama yaptı.
Ziraat Odası Başkanı Mete Metinyurt’un düzenlemiş olduğu ve Alucra Fındıkkale Turizmin araç desteğiyle gerçekleştirilen organizyonda üretici sahipleri Sefa Metinyurt ve Zafer Metinyurt’un sahibi olduğu hayvan barınağı kullanıldı.MYO Laborant ve Veteriner sağlık öğrencileri, Öğr.Gör. Mehmet Akif Sarı’nın sorumluluğunda, ahırda bulunan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar üzerinde
çeşitli muayene uygulamaları ve yetiştiricilik esaslarına dayalı uygulama yaptı.Oldukça verimli geçen uygulamada üreticilerle öğrenciler arasında bilgi alışverişi yapıldı. Üreticiler, uygulama yapan öğrencilere süt ikramında bulundu.

Kaynak:alucrahaber.com
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri