CANİKLİ,GİRESUNSPOR SÜPER LİG’E ÇIKACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Giresunspor’u ziyaret ederek 1461 Trabzon maçı öncesi futbolculara büyük moral verdi ve; “Siz tarih yazın gerisini bize bırakın” dedi.

CANİKLİ,GİRESUNSPOR SÜPER LİG’E ÇIKACAK
Giresunspor
G.Tarihi: 01.05.2016 17:51
2358 Okunma
0
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Giresunspor’u ziyaret ederek 1461 Trabzon maçı öncesi futbolculara büyük moral verdi ve; “Siz tarih yazın gerisini bize bırakın” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, hastalığı sonrası ilk ziyaretini Giresunspor’a yaptı. Canikli, önce yönetim kurulu ile görüştü sonra da teknik heyet ve futbolcularla konuşarak 1461 Trabzon maçı öncesi büyük destek verdi.
GİRESUNSPOR SÜPER LİG’E ÇIKACAK
Yönetim Kurulu ile birlikte yaptığı basın toplantısında konuşan Canikli, “Giresunsporu çok kritik bir maç öncesi ziyaret edip destek vermek için buradayız. Giresunspor tüm Giresun’un kalbidir, sosyal toplumsal bir hadisedir. Onunla mutlu oluyor. O nedenle Giresun’u ve Giresunspor’u mutlu etmek için çalışıyoruz. Bu amaçla çalışınca başarı geliyor. Amaç farklı olunca sonuçta hüsran oluyor. Son derece mütevazi bir bütçeyle Giresunspor çok iyi bir noktada. Bunun nedeni şeffaf samimi bir yönetimdir. Zaman zaman başkanımız biz görevimizi tamamladık diyor ama görev daha tamamlanmadı. Giresunspor’un ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Biz buna inanıyoruz. Giresunspor Süper Lige çıkacak. Öyle çekilmek yok. Bütün yönetime candan teşekkür ediyorum. Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız.” Dedi.
BAKANIMIZIN SAYESİNDE…
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli’nin desteklerine dikkat çeken Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ise, “Spor Toto’daki geçmişten gelen borçlar sayın bakanımızın sayesinde bitti. Bu bir ilktir. Giresunspor’un ne taksitli vergi ne sigorta borcu yoktur. Bakanımızın sayesinde.” Diye konuştu.
Ardından teknik heyet ve futbolculara hitap eden Başkanvekili Canikli, “Giresunspor sizinle gurur duyuyor. Çok az kaldı. Bu takım bu işi sonlandırmak için yeterli kapasiteye sahip. Şampiyon yapacak her şeye sahipsiniz. Tek problem zihinsel olarak bazen sahaya yansımaması. Beceri problemi yok ama o gün onu sahaya yansıtabilmek önemli. Şimdi inşallah yine böyle bir gündeyiz. O yeteneği sahada yansıtmanızı bekliyoruz. Giresunspor borçları neredeyse sıfırlanmış bir kulüp. Hem takım çok iyi bir noktada hem borçlar ödeniyor. Giresunspor örnek gösteriliyor. Kimse inanamıyor. Giresunspor ile bu yönüyle de bize gurur veriyor. Bunlar çok önemli hadiseler. Her şey hazır sadece helvanın yapılması gerekiyor. Her şey hazır. Sadece helvanın yapılması gerekiyor. Siz Giresun’u mutlu edin bizde her açıdan sizleri mutlu ederiz. Bu da bu işin bir parçası. Sadece çıkacaksınız korkmadan o müthiş yeteneğinizi sahaya yansıtacaksınız. Bunu yapacak kapasitedesiniz. İnşallah çıkın baskı altında kalmadan bugün maçı alın. 15 Haziran’da muhteşem bir stadın ihalesi yapılacak. Sizde tarihe geçin. Öyle bir an. Giresun’un tarihine altın harflerle yazılacak bir an. Korkmayın çıkın ve kendi oyununuzu oynayın.” Dedi.
PRİM 10 BİN TL
Takımdaki başarının sırrını açıklayan Bozbağ, “Takımın başarısının özü aile olması. Bu maçın primi 10 bin TL. 13-14 maç borcumuz kaldı. Bizi yine sevindirecekler. Hastalığınızdan sonra ilk ziyaretinizi Giresunspor’a yaptığınız için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
Candemir SARI
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri