Giresunspor Yöneticisi Sinan Akgün, Hedef 3 puan

Giresunspor Yöneticisi Sinan Akgün ,Lider döneceğiz.

Giresunspor Yöneticisi Sinan Akgün, Hedef 3 puan
Giresunspor
G.Tarihi: 21.03.2021 07:38
3701 Okunma
0
Lider Gidip, Lider Olarak Döneceğiz
Giresunspor Yöneticisi Sinan Akgün, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Son 3 haftada sırasıyla, Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor’a mağlup olduklarını ifade eden Akgün, krediyi tamamen tükettiklerini ve tek amaçlarının Samsun’dan 3 puanla dönmek olduğunu belirtti.

Giresunspor’un haftaya 53 puanla lider girdiğine dikkat çeken Akgün, “Tek hedefimiz Samsun’a lider gidip, lider gibi oynayıp, lider dönmek. Bunun için de gereken tüm mücadeleyi sahaya koymamız gerekiyor” dedi.

“İYİ ÇALIŞIYORUZ, EKSİĞİMİZ YOK”
Son haftalarda sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakan Sergio’nun da takıma katılmasıyla eksik futbolcu bulunmadığını ifade eden Akgün; “Brezilyalı Sergio takımımız için çok değerli bir oyuncu. Takımla çalışmalara başladı. Son karar hocamızın. Tüm futbolcularımız değerli. İnşallah Samsun maçına tam kadro çıkacağız. İyi çalışıyoruz ve bir eksiğimiz yok. İstediğimiz sonuçla bu maçtan döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

“SEYİRCİMİZİ ÇOK ARADIK”
Çotanak taraftarların takımları için çok önemli olduğuna dikkat çeken Akgün, “Pandemi nedeniyle taraftarlarımızı yanımızda görememek bizi çok üzüyor. Bizim değil aslında taraftar konusu bütün takımlar için aynı ama Giresunspor taraftarı Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir taraftar topluluğu. Onların desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız hep birlikte taraftarlarımıza layık olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“LİGDE MÜCADELE ÜST DÜZEYDE”
“Üst üste kaybettiğimiz puanlar sonrasında Samsunspor’un yanı sıra Adana Demirspor, Altay, İstanbulspor gibi takımlar iştaha geldi. Aslında halen ipler bizim elimizde. Samsun’dan sonra evimizde İstanbulspor’la oynayacağız. Adana Demirspor’la da maçımız var. Ligde sona yaklaştıkça mücadele dozu daha da artıyor. Son 8 haftada en az hatayı yapanlar ipi göğüsleyecek. Bütün takımlara saygımız var. Giresunspor olarak son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.”

Haber:Murat Bayraktar yeşil Giresun Gazetesi

https://www.yesilgiresun.com.tr/haber/6638766/lider-gidip-lider-olarak-donecegiz
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri