SAKALINI SEVEYİM, İYİ Kİ BİZİMLESİN

SAKALINI SEVEYİM, İYİ Kİ BİZİMLESİN

SAKALINI SEVEYİM, İYİ Kİ BİZİMLESİN
Giresunspor
G.Tarihi: 25.01.2018 11:47
2019 Okunma
0

SAKALINI SEVEYİM, İYİ Kİ BİZİMLESİN

Sezon başında Akın Çorap Giresunspor’a transfer olan ve kısa sürede takımın vazgeçilmez isimleri arasına giren Aykut Demir’in performansı taraftarları fazlasıyla mest ediyor. Giresunluların sevgilisi haline gelen tecrübeli stoper, Medipol Başakşehir maçında yine yaptığı yapacağını ve attığı kafa golüyle tarihe geçti

TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’un deneyimli stoperi Aykut Demir’in yeşil beyazlı forma altındaki hırslı mücadelesi taraflı taraftarsız herkesin beğenisini kazandı.  Takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başaran Aykut, taraftarların da sevgilisi haline geldi.

Çarşamba günü Medipol Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında attığı golle takımının adını çeyrek finale yazdırmasında da başrol oynayan tecrübeli stoper maç sonunda gurbetçilerin isteğini geri çevirmeyerek üçlü çektirdi.

Tam anlamıyla formanın hakkını veren Aykut’un şampiyonluk yolunda yine Giresunspor’un önemli kozlarından biri olacak.Kaynak:giresungazete.net
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri