Büyük Bir Yol Sıkıntısı Daha Gideriliyor.

Büyük Bir Yol Sıkıntısı Daha Gideriliyor.

Büyük Bir Yol Sıkıntısı Daha Gideriliyor.
Görele
G.Tarihi: 29.09.2017 12:14
2282 Okunma
0
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'in talimatıyla Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi Mevkisindeki yol sıkıntısı sona eriyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yıllardır yol sorunu çeken Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi mevkisinde bulunan yol çilesini bitiriyor.

Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar tamamlandığında yıllardır süre gelen mağduriyet son bulacağı gibi, yolun Sağlık, Karadere, Maksutlu ve Haydarlı köylerine de bağlantısı yapılmış olacak

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde takip ederek, çalışmalarla alakalı olarak bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Erener, halkın sıkıntı çektiği her alanı çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek, "Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu deresi mevkisindeki yıllardır büyük sorun olan bir sıkıntıyı daha bertaraf etmek için kolları sıvadık. Belediye hizmetlerimiz son sürat devam ediyor. Şehrimizin her köşesinde çalışmalarımızı büyük küçük demeden sürdürüyoruz. Amacımız Görele’ye hizmet, halkımıza modern bir şehir sunmaktır. Her mahallemizin elbette ki çeşitli sorunları var. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürerek, bunun bilincinde hareket ediyoruz. Hedefimiz her mahalleye hizmet götürerek, sıkıntıları çözüme kavuşturmaktır. Bu sıkıntılardan bir tanesi olan ve yıllardır yapılamayan bir hizmeti daha yaparak, Aydınlıkevler Mahallesi Kuyumcu Deresi mevkimizin yolunu halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımıza başladık. Yolumuzun Sağlık, Karadere, Mahsutlu ve Haydarlı köylerine bağlantısını da yapacağız” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri