ÇANAKÇI DERNEĞİNDEN ANLAMLI VEFA GECESİ

​ÜMRANİYE ÇANAKÇI DERNEĞİNDEN ANLAMLI VEFA GECESİ

ÇANAKÇI DERNEĞİNDEN ANLAMLI VEFA GECESİ
Görele
G.Tarihi: 18.02.2018 15:36
2054 Okunma
0
ÜMRANİYE ÇANAKÇI DERNEĞİNDEN ANLAMLI VEFA GECESİ
Yaptığı faaliyetler ile sivil toplum kuruluşlarına örnek olan Giresun Ümraniye Çanakçı Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Cumartesi akşamı yaptığı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde program değişikliği yaparak canlarını kanlarını aziz Türk Milleti için feda eden kahraman şehitlerimizin anısına Vefa gecesi düzenleyerek anlamlı mesajlar verdiler.
Dernek Başkanı Sezer Kadakal ve ekibinin büyük önem verdiği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde Vatan Bayrak ve Sehitlik konusunda böyle bir duyarlılık göstererek şehitlere vefa gecesi büyük takdir topladı.
**Dernek üyesi Sibel Karagöz’ın birlik, beraberlik ve dayanışma gecesini değerlendirme yazısı;
‘’Sezer KADAKAL başkanlığında düzenlenen, Giresun Ümraniye Çanakçı Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Birlik ve Beraberlik gecesi değerli isimlerin katılımıyla anlam buldu. Ülkemiz olarak geçirdiğimiz zor dönemler ve alınan şehit haberleri sebebiyle program akışında değişiklik yapılarak eğlence yerini Mehter Takımı gösterisi , Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Tasavvuf Müziği'ne bıraktı. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Dernek Başkanı Sezer KADAKAL'ın açılış konuşmasıyla başlangıç yaptı. Ardından Çanakçı tanıtım belgeseli katılımcılara ve Kanal 28 Tv izleyenlerine sunuldu.

Giresun Çanakçı'ya imam hatip ortaokulu yaptıran Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a, Ümraniye Çanakçı Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaket Başkan Hasan Can adına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mesut Özdemir'e takdim edildi.

Geceye teşrifleriyle anlam katan Giresun Milletvekili Cemal ÖZTÜRK'e dernek adına plaket takdim edildi. Giresun Milletvekili Cemal ÖZTÜRK, Giresunlu hemşehrileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Konuşmasını şehitlerimize rahmet dileyerek sonlandırdı. 

Program sonunda Giresun Ümraniye Çanakçı Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hayırsever iş adamı ETK KABLO YILMAZ İNŞAAT , Hakan ve Orhan YILMAZ kardeşlere, Kayserili hayırsever Türkmen aileye ve Günser Yapı adına İsmail ŞENGÜN'e plaket takdim edildi.

Giresun Ümraniye Çanakçı Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Sezer KADAKAL'a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı şahsım ve bloğum adına teşekkür ederim. Başkanımıza dernek adına yakışan çalışmalarında başarılar dileyerek, aralarında olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim’’,dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri