Çavuşlu'da kaza. Kamyonet iş yerine girdi.

Çavuşlu'da kaza. Kamyonet iş yerine girdi.

Çavuşlu'da kaza. Kamyonet iş yerine girdi.
Görele
G.Tarihi: 01.01.2019 00:17
2696 Okunma
0


Çavuşlu'da kaza. Kamyonet iş yerine girdi.


Giresun’un, Görele İlçesi Çavuşlu Beldesinde yaşanan kaza bir mucize ile sonuçlanırken araç sürücüsü olayı hafif sıyrıklar ile atlattı. Kaza sonrası araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, Fırında da büyük bir maddi zarara sebebiyet verdi.

Kaza bu sabah (24 Aralık Pazartesi) ilk saatlerinde 03:00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 28 RG 295 Plakalı binek aracın sürücüsü Alperen K. (21) aşırı hız, dikkatsizlik ve havanında yağışlı olması neticesinde aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu ilk önce yol kenarındaki demir korkulukları parçaladı. Ardından Fırına ait reklam panosunun direğine çarparak araç Fırına bir ok gibi saplandı.

Fırın çalışanları; Kazanın yaşandığı anda fırının açık olduğunu, yalnız içerde o anda kimsenin olmamasının büyük bir mucize olarak gördüklerini söylerken, araç sürücüsünün de bu anlarda sağlık durumunun iyi olduğunu kazayı hafif sıyrıklar ile atlattığını, kaza sonrasında hem araçta hem de fırında büyük çapta maddi hasar meydana geldiğini söylediler.

Olay sonrası kaza yerine çağrılan 112 Acil ekipleri ve Görele Belediyesi İtfaiye birimleri yaralı sürücüyü araç içerisinde sıkıştığı bölümden çıkararak Görele Devlet Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Kazanın büyüklüğü gün aydınlandığında daha net ortaya çıktı. Yaşanan bu kazanın maddi hasar ile atlatılması da mucize olarak nitelendirilirken, Kazanın kalıntıları olay yeri incelemesi sonrası Çavuşlu Belediyesi ekiplerince temizlik çalışması yapılarak kaldırıldı.

Haber : Murat ÖZARSLAN / Çavuşlu Haber…
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri