ÇEVRE HEPİMİZİN

ÇEVRE HEPİMİZİN

ÇEVRE HEPİMİZİN
Görele
G.Tarihi: 04.11.2017 22:23
1308 Okunma
0
Çevre Hepimizin
Görele Kaymakamlığı’nca koordine edilen temiz çevre ve sağlıklı bir yaşam için düzenlenen çöp toplama ve çevre temizliği etkinliği kapsamında İlçede çevre temizliği yapıldı.
İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan ERMİŞ, Görele Belediye Başkanı Tolga ERENER, daire amirleri, köy muhtarları, Görele Orman İşletme Şefliğimiz çalışanları ve vatandaşların katıldığı etkinlikte; çevrede bulunan çöp ve atık maddeler toplanıp işleme ve imha için Belediye’ye teslim edildi. Kaymakam ERMİŞ etkinlikte yaptığı konuşmada, çevre kirliliğinin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsedip, bu kirliliğin çocuklarımızın ve bizim geleceğimizi etkileyen başlıca faktörlerden olduğunu belirtti. Çevreyi kirletmeden kullanıp, sağlıklı çevre ve yaşam konusunda herkesin katkı sağlaması gerektiğini belirterek çevre temizliği çalışmalarına katılan herkese teşekkür etti.
Çevre temizliği etkinliğine Görele Orman İşletme Şefliğinin tüm çalışanları, ihtiyaç duyulan tüm araç gereçleri ile katılım sağladılar.



Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri