DELİKLİTAŞ PLAJIMIZA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIK

DELİKLİTAŞ PLAJIMIZA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIK

DELİKLİTAŞ PLAJIMIZA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIK
Görele
G.Tarihi: 26.07.2017 21:09
2072 Okunma
0
DELİKLİTAŞ PLAJIMIZA ERİŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIK
Görele Belediyesi tarafından ilçe plajlarının geneline yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Belediye tarafından şehir sınırlarımızda bulunan plajlarda temizlik hizmetlerinin yanı sıra, vatandaşlarımızın plajlara erişimi ve denize girme hakkından yararlanması için çeşitli projeler hayata geçiriliyor.
Belediyemiz Karaburun Köyü sınırlarında bulunan Deliklitaş plajına çelik ferforje merdiven hizmeti sunarak, vatandaşların denize erişim sorununu ortadan kaldırdı.
Görele’nin uzun ve en çok tutulan plajlarından biri olan Deliklitaş plajında, yol kotunun altında kalan plaja iniş ve çıkışlarda zorlanan tatilciler, belediyemiz tarafından kurulan merdiven hizmetiyle denize rahatça ulaşabiliyorlar.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, deniz keyfi yaşamak isteyen vatandaşların Deliklitaş plajına iniş ve çıkışlarında sorun yaşamayacağını belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirmeye devam ediyoruz. Artık vatandaşlarımız Delikli taş plajına iniş çıkışlarda sorun yaşamayacaklardır. Kumsala yoldan daha rahat ulaşabileceklerdir. Vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri