GİRESUN’DAN OLİMPİYAT SPORCUSU HAYAL DEĞİL

GİRESUN’DAN OLİMPİYAT SPORCUSU HAYAL DEĞİL

GİRESUN’DAN OLİMPİYAT SPORCUSU HAYAL DEĞİL
Görele
G.Tarihi: 23.03.2016 09:11
1617 Okunma
0
Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, “Olimpiyatlarda Giresunlu sporcu bulunmasının gerçekleştirilmesi zor bir hayal değil.”

Türkiye’de ilk olarak Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen, 6 günde, 48 saat üzerinden planlanan genel ve özel antrenman bilimi seminerlerinin ilk aşaması, 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Giresun Olimpik Yüzme Havuzu Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi.

Eğitim, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Hareket ve Antrenman Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran tarafından verildi. İki gün boyunca kurumdaki tüm antrenörlerin aktif katılımlarıyla, Giresun sporunun sosyoekonomik ve fiziki problemleri, mevcut şartlar göz önünde bulundurularak elde edilecek maksimum verimin sağlanması üzerine kısa ve uzun vadeli planlamalar yapıldı.

Prof. Dr. Özçaldıran Giresun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yapılacak çalışmalardan umutlu olduğunu, ekip halinde yapılacak planlı çalışmaların sonuçlarının kısa vadede bile Giresunlu sporcuların farkını ortaya koyacağından emin olduğunu vurguladı. Özçaldıran, akademik anlamda elinden gelen tüm desteği vereceğini, tüm antrenörlerin zaman farkı gözetmeksizin her konuda kendisine danışabileceğini söyledi.

OLİMPİYATLARA SPORCU GÖNDERMEK HAYAL DEĞİL

Eğitim sonunda yapılan değerlendirmelere katılan Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, antrenörlere, “Beden eğitimi öğretmenleri, okul idareleri, sporcu velileri ve birbirleriyle iletişim içerisinde programlı çalışma ile 2020 ve daha sonraki yapılacak Olimpiyatlarda İlimizden de sporcu bulunmasının gerçekleştirilmesi zor bir hayal değil” dedi.

Yaz Spor Okulları öncesinde tamamlanması planlanan eğitimlerin diğer aşamaları Nisan ve Mayıs aylarında yine Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran tarafından gerçekleştirileceği açıklandı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri