​GÖRELE BELEDİYE HİZMETİYLE GÜZELLEŞİYOR

​GÖRELE BELEDİYE HİZMETİYLE GÜZELLEŞİYOR

​GÖRELE BELEDİYE HİZMETİYLE GÜZELLEŞİYOR
Görele
G.Tarihi: 28.01.2017 13:51
1568 Okunma
0
GÖRELE BELEDİYE HİZMETİYLE GÜZELLEŞİYOR…
Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Görele’ye modern bir kimlik kazandıran Görele belediyesi, çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor.
Kentin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını rengarenk çiçeklerle süslemeye başladı.
Mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları ile Görele’de yeşil alan miktarı her geçen yıl artmaya devam ederken, vatandaşlar oluşturulan görsel güzelliği beğeniyle izliyor. Çiçekler, hem hoş kokuları hem de görüntüleriyle halkın büyük beğenisini kazanarak, ilçede güzel bir atmosfer yaşatıyor.
Peyzaj çalışmalarına yaz-kış ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Tolga Erener, “Güzel, yaşanabilir ve kent estetiğine sahip bir şehir için çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizim için önemlidir. Çevreye ve doğaya verdiğimiz önemle, her dokunuşumuz, yapılan her çalışma ve rötuş, şehrimize artı değer katmak içindir. Yaz kış demeden mevsimlik çiçeklerle tüm alanlarımızda uygun olan yerlere dikimler yapılarak görsel zenginliği arttırmaya ve şehrimizi daha cazip bir hale getirmeye devam ediyoruz” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri