GÖRELE'DE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

GÖRELE'DE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

GÖRELE'DE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Görele
G.Tarihi: 31.01.2018 19:58
1777 Okunma
0

GÖRELE'DE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in talimatlarıyla ulaşıma açılarak, bir çok mağduriyetlerin giderildiği Tepebaşı Mahalle yolunda betonlama çalışmalarına başlandı.
Arazinin engebeli olmasından dolayı kimsenin girmeye cesaret edemediği ve yoğun çalışmalar neticesinde mutlu sana ulaşılan Tepebaşı Mahallesi cami mevkii yolunda Belediyemizce betonlama çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanı Tolga Erener, Tepebaşı Mahallesi’ndeki büyük bir mağduriyeti gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Yapımında bir çok sorunun yaşandığı, aşıldığı ve akabinde mutlu sona ulaştığımız yolumuz Tepebaşı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Belediyeyi devraldığımız günden itibaren bir çok mahallelerimizin yol sorununu çözüme kavuşturduk. Yol yapımı esnasında aşırı yağışlardan dolayı herhangi bir heyelana sebebiyet vermemek için riskli olan yerlerde istinat duvarı çalışmaları yürüttük. Biz belediye olarak hiç bir zaman hizmet yapmaktan yorulmadık, yorulmayacağız. Tepebaşı Mahalle halkımızla bir araya geldiğimizde mahalle halkımızın taleplerinin başında bu yol vardı. Yolumuzu Allah’ın izniyle ulaşıma açtık. Betonlama çalışmalarına da başladık. Hayırlısıyla devamı gelecek” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri