HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLANDI

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 'Hemşireler Haftası' nedeniyle ilçede hizmet veren sağlık kuruluşlarını ziyaret edip, hemşirelere karanfil vererek günlerini kutladı.

HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLANDI
Görele
G.Tarihi: 15.05.2016 12:03
1618 Okunma
0
 Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 'Hemşireler Haftası' nedeniyle ilçede hizmet veren sağlık kuruluşlarını ziyaret edip, hemşirelere karanfil vererek günlerini kutladı.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve beraberindeki Görele Belediyesi Meclis Üyesi Nahide Yayla, Görele AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Demirci, AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanı Onurhan Yılmaz ve AK Parti Görele Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Görele Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşireleri tek tek ziyaret ederek, hemşirelerle sohbet edip, kendilerine günün anısına karanfil takdim etti.
Başkan Erener ve beraberindekilerin birinci durağı Görele Devlet Hastanesi, ikinci durağı ise Aile Sağlığı Merkezi ile Toplum Sağlığı Merkezi oldu. Başkanımız Erener’i Toplum Sağlığı Merkezi’nde mesleği hemşire olan eşi Fatmagül Erener karşıladı.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, “Doktorlarımızın sağ kolu olan hemşirelerimizin günlerini kutladık. Sağlığımıza kavuşmamızda büyük emekleri olan hemşirelerimiz hastanelerimizin vazgeçilmez bir bütünüdür. Değişen sağlık ihtiyaçları kapsamında hasta haklarına, hasta yakınının beklentilerine en uygun şekilde cevap vererek, verimli ve etkin bir şekilde sağlık hizmeti sunan hemşerilerimizin, sadece hemşireler gününde değil, her zaman hatırlanması gerektiğini belirtmek isterim. Bizlerde bu anlamda devlet hastanemizde görev yapan hemşirelerimizi bugün ziyaret edip onların bu anlamlı günlerini kutladık. Hasta olduğumuzda sağlığımıza kavuşmamızda bizlerin daima yanında olan fedakâr ve cefakâr hemşirelerimizin gününü kutlar, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
KAMİL YILMAZ
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri