İFTAR YEMEĞİ HİZMETİ BU YILDA SÜRÜYOR

AŞEVİNDEN HER AKŞAM İFTAR YEMEĞİ Görele Belediyesi tarafından gecen yıl hizmete açılan aşevi, bu Ramazan ayında da vatandaşların hizmetinde.

 İFTAR YEMEĞİ HİZMETİ BU YILDA SÜRÜYOR
Görele
G.Tarihi: 13.06.2016 10:14
2048 Okunma
0
 AŞEVİNDEN HER AKŞAM İFTAR YEMEĞİ
Görele Belediyesi tarafından gecen yıl hizmete açılan aşevi, bu Ramazan ayında da vatandaşların hizmetinde.


Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, aşevinden ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlar güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri gibi durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek ulaştırılması hedeflendiğini söyledi.
Aşevinin geçici bir iş olmadığını, geleceğe temel atma gibi olduğunu belirten Başkan Erener, “İlçemizde ekonomik durumu müsait olmayan vatandaşlarımızın güzel bir ortamda ve uygun bir şekilde istifade edebilecekleri bir yeri hizmete açmanın Ramazan ayında mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak durumu olmayan ve tespit edilen vatandaşlarımıza da her gün sıcak yemek ulaştırmayı hedefliyoruz. Hizmete açtığımız aşevi yardımsever vatandaşlarımızın da destekleriyle Ramazandan sonrada vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Ben emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri