KAYMAKAM KILIÇARSLAN’A HÜZÜNLÜ VEDA…

KAYMAKAM KILIÇARSLAN’A HÜZÜNLÜ VEDA…

KAYMAKAM KILIÇARSLAN’A HÜZÜNLÜ VEDA…
Görele
G.Tarihi: 12.01.2017 23:21
2950 Okunma
0
KAYMAKAM KILIÇARSLAN’A HÜZÜNLÜ VEDA…
Görele Belediyesi tarafından Kastamonu Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Ünal Kılıçarslan için veda programı düzenlendi.
Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesislerinde düzenlenen veda programında konuşan Belediye Başkanı Tolga Erener, bugünün hüzünlü bir gün olduğunu söyledi.
Başkanı Erener, “Görele’ye ortalama 5 yıl süreyle hizmet veren Kaymakamımız Ünal Kılıçarslan’ı uğurlamanın hüznünü yaşıyoruz. Ben kendisiyle ilçe başkanlığı ve belediye başkanlığı sıfatıyla çalışma imkanı buldum. Gerçektende ilçe adına güzel hizmetlere ve çalışmalara imza attık. Ben kendisine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarını atandığı vali kaymakamlığı görevinde de sürdüreceğine inanıyorum” dedi.
Kaymakam Ünal Kılıçarslan ise, 2012 yılına kadar hiç Karadeniz Bölgesinde çalışmadığını ifade ederek, “Görele’ye iyi ki gelmişim. İyi ki sizlerle tanışmışım. Giresun’un ilçeleri birbirinden güzel ama maviye, yeşile daha bir anlam katan insan faktörünü Görele’de rastladım. Görele bir kültür şehri. Horanıyla, kemençesiyle, güzel sanatlarıyla farklı bir şehir. Görele her alanda zengin bir şehrimiz. Ben burada görev yapmaktan dolayı mutluluk duydum. Sizlere sağlık, huzur, başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.
Belediye Başkanı Tolga Erener, Kaymakamımız Kılıçarslan’a Görele anısına kemençe, ay yıldızlı tablo ve plaket takdim etti.
Programa, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Görele İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, siyasi parti temsilcileri, diğer daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri