KÖY ÜRÜNLERİ RAHAT BİR ORTAMDA PAZARLANACAK

GÖRELE HABER GÖRELE BELEDİYESİ

KÖY ÜRÜNLERİ RAHAT BİR ORTAMDA PAZARLANACAK
Görele
G.Tarihi: 06.10.2019 09:48
1505 Okunma
1
VATANDAŞLARIMIZ KÖY ÜRÜNLERİNİ RAHAT BİR ORTAMDA PAZARLAYACAK

Görele Belediyesi tarafından vatandaşların yetiştirdikleri doğal ürünlerini Salı pazarında rahat ortamda satabilmeleri için bez Pazar tezgahları kuruldu.

Belediyemiz tarafından tahsis edilen bez Pazar tezgahları zabıta ekiplerimizce yerlerine koyularak vatandaşlarımızın köylerinde yetiştirdikleri doğal ürünlerini rahat bir ortamda satmaları sağlanıyor.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, belediyemiz tarafından oluşturulan yeni düzeni ve yine belediyemiz tarafından vatandaşlarımız için tahsis edilen tezgahları yerinde inceleyerek, hayırlı olmasını diledi.

Pazarcı vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Tolga Erener, “Belediyemizce pazarcı esnafımızın doğal köy ürünlerini rahat bir ortamda pazarlamaları için bez Pazar tezgahı tahsis ederek, yeni yerlerine koydurduk. Halkımızın ve pazarcılarımızın ilgisi ve memnuniyeti bizleri mutlu etti. Hayırlı olsun” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
başkan28284 yıl önce
HAYIRLI OLSUN,GÜZEL BİR UYGULAMA,AMA EKSİKLER GÖRDÜM.1)ORAYA ARAÇLAR GİREMİYOR VE PAZARCILAR ÜRÜNLERİNİ UZUN BİR YOL BOYU TAŞIMAK ZORUNDA KALIYORLAR(SADECE SALI GÜNÜ O CADDEYE PAZARCILARIN GİRMESİ İÇİN BARİYERLERİN AÇILMASI LAZIM) 2)SAYIN BAŞKANIM GÜNEŞLİ VE YAĞMURLU GÜNLERDE PAZARCILARA BİRER DONDURMA ŞEMSİYESİ DİYE TABİR ETTİĞİMİZ ŞEMSİYELERDEN DAĞITIRSANIZ HERŞEY DÖRT DÖRTLÜK OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ..İYİ ÇALIŞMALAR,SAYGILAR..

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri