MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN KÖYLERDE İNCELEME

​AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Eynesil ve Görele'de 21 Eylül'de aşırı yağışlardan dolayı zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK'TEN KÖYLERDE İNCELEME
Görele
G.Tarihi: 15.10.2016 13:56
4198 Okunma
0
MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRKDEN EYNESİL VE GÖRELEDEKİ KÖYLERDE İNCELEME
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Eynesil ve Görele'de 21 Eylül'de aşırı yağışlardan dolayı zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.
Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eynesil başta olmak üzere Görele'nin Çavuşlu beldesi Zıva bölgesinde büyük bir sel felaketinin yaşadığını anımsattı. Yaşanan sel afetinin ilk gününden itibaren Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin himayesi altında yaraları sarmaya gayret gösterdiklerini belirten Öztürk, şunları kaydetti: "Bilindiği üzere hükumetimiz tarafından Trabzon Beşikdüzü ve Giresun'nun Eynesil ve Görele ilçeleri olağan üstü hal kapsamına alındı. İlk etapta Eynesil ve Görele'deki yaraların sarılması için gerekli ödenek gönderildi. Bütün derdimiz yaraları sarmak. Devletimiz güçlü. Milletvekili olarak Görele'de afetten dolayı zarar gören yerleri inceledim. Orada yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini kendilerinden dinledim. En kısa zamanda tüm yaralar sarılarak, vatandaşların mağduriyetleri giderilerek afetin izleri silinecektir." Öztürk'e incelemelerde AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecen ve Giresun İl Genel Meclis Üyesi Şengül Şahin eşlik etti. 
 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri