ÖĞRENCİLER TİYATRO OYUNUYLA ÇOŞTU

ÖĞRENCİLER TİYATRO OYUNUYLA ÇOŞTU

ÖĞRENCİLER TİYATRO OYUNUYLA ÇOŞTU
Görele
G.Tarihi: 14.05.2018 17:02
1099 Okunma
0

ÖĞRENCİLER TİYATRO OYUNUYLA ÇOŞTU


Görele Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerimize yönelik ‘Canım Arkadaşım’ konulu eğitici ve eğlendirici tiyatro oyunu sergilendi.

Dostluk, arkadaşlık, dürüstlük, iyimserlik ve hayvan sevgisinin anlatıldığı tiyatro oyunumuzda öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, öğrencilerimizle birlikte tiyatro oyununa katılarak, çocukların bu sevincine ortak oldu.

Belediye BaşkanıTolga Erener, öğrencilerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal sorumluluk projelerinin devam ettiğini söyledi.

Çocukların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Belediyemizce düzenlediğimiz ‘Canım Arkadaşım’ konulu tiyatro oyunumuz öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Onların yüzündeki o gülümsemeler içimizi ısıtıyor. Ben bu oyunda emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir gün, eğitici, öğretici bir tiyatro oyununa şahit olduk. Bu gibi sosyal projelerimiz devam edecektir” dedi.Kamil YILMAZ
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri