​"OHAL" KURBANI OLDU

GÖRELE HABER,​"OHAL" KURBANI OLDU

​"OHAL" KURBANI OLDU
Görele
G.Tarihi: 17.10.2016 07:09
2123 Okunma
0
"OHAL" KURBANI OLDU

DÜNYADA BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOKTUR

GÖRELE PTT MEMURU POSTACI SALİH TOMBUL,18 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE EMEKLİ OLDU ANCAK OGÜN BUGÜNDÜR 3 AYDIR NE TAZMİNATINI ALABİLİYOR,NE DE MAAŞINI ALAMIYOR!!!


OHAL uygulaması nedeniyle işlemlerin dondurulması,emekli olan Salih Tombul'u perişan etti.

Emekli ikramiyesine güvenerek banka kredisiyle aldığı evi elinden gitmek üzere...

Görele Postanesi’nden 18 Temmuz 2016 tarihinde emekli olan Salih Tombul,yaklaşık 3 aydır emekli maaşını ve tazminatını alamadığını belirtti.

Yetkililerden konu ile ilgili yardım beklediğini belirten Tombul “ Emekli olduğum tarihten itibaren kıdem tazminatımı ve emekli maaşımı alamadığım için maddi olarak çok zor durumda kaldım,banka kredisiyle aldığım evim elimden gitmek üzere,eski iş arkadaşlarımın desteğiyle ayakta durmaya çalışıyorum"dedi.

Salih Tombul,emeklilik töreninde duygularını şöyle ifade etmişti;

"9 sene İstanbul Ptt Baş Müdürlüğünde 17 sene Giresun Görele Ptt Merkez Müdürlüğünde görev yaptım gururla bu kurumdan vatandaslarıma güler yüzle hizmet etmekten mutlu oldum gece gündüz çalışarak hizmet ettim 19-07-2016 tarihinden itibaren emekli oldum hatam varsa tüm vatandaslarimdan özür dilerim hakkınızi helal edin benim hakkim hepinize helaldir."

Salih Tombul,duygularını şöyle ifade etti;

"Sayın cumhurbaşkanım, sayın meclis baskanım, sayın başbakanım, sayın chp genel başkanım, sayın mhp genel başkanım ve tüm bakanlarim ve milletvekillerim sizden istegim ben emekli oldum maasimi emekli ikramiyemi alamadım 3 aydır eş dostların yardımıyla ayakta durabiliyorum ev taksidim kredi kartlarimi ödeyemez oldum bana yardımcı olmanızı umut ediyorum."

Kaynak:http://www.gorelesol.com/haber/haber_detay.asp?haberID=23858
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri