OMURİLİK FELÇLİLERİNE 8 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

OMURİLİK FELÇLİLERİNE 8 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ

OMURİLİK FELÇLİLERİNE 8 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
Görele
G.Tarihi: 21.06.2016 12:19
1967 Okunma
0
OMURİLİK FELÇLİLERİNE 8 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE DESTEĞİ
BEKİR ÖZTÜRK
Giresun'un Görele İlçesinde faaliyetini sürdüren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Görele Şubesi 3 adet akülü 5 adette manüel olmak üzere toplam 8 adet tekerlekli sandalye dağıttı.
Dernek bahçesinde düzenlenen törene Dernek Başkanı Asiye Divli, yönetim kurulu üyeleri, engelliler ve engelli yakınları katıldı.
2013 yılında göreve geldiğini belirten Dernek Başkanı Asiye Divli, "Göreve geldiğimiz 3 yıllık süreç içersinde 76 adet akülü, 117 adet manüel tekerlekli sandalye ile 3 adet hasta karyolası verdik " dedi.

Divli, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeleri engelli vatandaşlara kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.
Divli, "Bugün dağıtımını yaptığımız tekerlekli sandalyeleri Yadigar Emanet Çolak, Kazım Aydın ve Hasan Yener’e akülü Fatma İmat, Ayşe Güneş, Kazım Aydın, Yadigar Emanet Çolak ve Emre Can Öner adlı engelli vatandaşlarımıza teslim ettik. Amacımız, daha çok engelli vatandaşımıza hizmet götürebilmek ve onların toplumdaki bu acil ihtiyaçlarına bir nebze de olsa cevap verebilmektir. Çalışmalarımızı bu anlayış ve düşünce içersinde yürütüyoruz. Sandalyeye ihtiyacı olan vatandaşlarımızdan başvuru ve müracaatlarında ikametgah kağıdı, engelli sağlık raporu, 4 adet fotoğraf(vesikalık) ve bir adet de nüfus cüzdanı fotokopisi gerekmektedir. Desteğini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Başta Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, başta olmak üzere herkese teşekkür ederken akülü ve manüel tekerlekli sandalye alan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri