​TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇESİ RENGARENK

​TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇESİ RENGARENK

​TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇESİ RENGARENK
Görele
G.Tarihi: 08.05.2018 07:44
3548 Okunma
0
TAŞ PARK AİLE ÇAY BAHÇESİ RENGARENK
Görele Belediyesince vatandaşlarımıza nezih ve ferah ortamlar sunmak için Taş Park Aile Çay Bahçemizde peyzaj çalışmalarımızla rengarenk oldu.

Dış ve iç mekan yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara nezih ve ferah ortamlar sunmayı hedefleyen Belediye, Taş Park Aile Çay Bahçesinde başlattığımız çalışmaları tamamladı.

Yapılan çevre düzenlemesiyle yeni çehre kazanan ve vatandaşların vazgeçilmesi olan Belediye Taş Park Aile Çay Bahçesi yaz aylarının vazgeçilmesi ve en uğrak mekanı olmaya devam edecek.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, amaçlarının halkı memnun edecek hizmetler ortaya koyarak, bu hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

Vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda dinlenmelerini, sohbet etmelerini sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanımız Tolga Erener, “Vatandaşlarımızın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Belediye olarak hizmetlerimiz devam edecektir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Taş Park Aile Çay bahçemizde çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızı yaptık” dedi.


Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri