UÇAMAYAN DOĞAN EMİN ELLERDE

GÖRELE UÇAMAYAN DOĞAN EMİN ELLERDE

UÇAMAYAN DOĞAN EMİN ELLERDE
Görele
G.Tarihi: 04.02.2017 17:29
1775 Okunma
0
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Bozcaali Mahallesinde soğuk hava ve açlık nedeniyle uçamayan Doğan’a şefkat eli uzattı.
Görele Belediyesi sosyal hizmetler birimi ekipleri karla mücadele kapsamında bulundukları Bozcaali Mahallesinde uçmakta zorlanan Doğan ile karşılaştı. Doğan’ı Görele Belediyesinde koruma altına alan ekipler, veteriner hekim Ali Yaşar Meriç’e gösterdi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Doğan’la yakından ilgilenerek, gerekenlerin yapılıp, tekrar doğa ile buluşturacaklarını söyledi.
Belediye olarak, kış mevsiminin zor şartlarında hayatta kalma mücadelesi veren hayvanlara karşı duyarlı olduklarını belirten Başkan Erener, “İlçemizde karla mücadele çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, aynı hassasiyeti hayvanlarımız içinde gösteriyoruz. Bizim için her canlının önemi başkadır. Tüm çalışma arkadaşlarımız bunun farkındadır. Hayvanlarımız için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Meriç Doğan’ın tedavisinde herhangi bir yaralanma izine rastlanmadığını muhtemelen Doğan’ın soğuk havadan etkilendiği ve açlıktan uçamadığını ifade etti.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri