YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DEVLETİN HİZMETİ SÜRÜYOR

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DEVLETİN HİZMETİ SÜRÜYOR

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DEVLETİN HİZMETİ SÜRÜYOR
Görele
G.Tarihi: 01.03.2018 10:07
2199 Okunma
0

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE DEVLETİN HİZMETİ SÜRÜYOR

Görele ilçesi Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yardıma muhtaç ve engelli çocuğu olan aileyi ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. 5 yıl önce eşini kaybeden biri engelli 8 çocuk annesi 50 yaşındaki Emine Patan’a devlet sahip çıktı.
YETKİLİLERDEN YAPILAN AÇIKLAMA
Kaymakam ERMİŞ; İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Soğukpınar Köyü muhtarı Birol MEDİK ile birlikte, İlçemize bağlı Soğukpınar köyünde maddi durumu iyi olmayan ve 1 engelli çocuğu olmak üzere toplamda 6 kişinin yaşadığı vatandaşın evini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ailenin sorunların dinleyerek incelemelerde bulunan  Kaymakam ERMİŞ,  ilgili personellere acil olarak boş olan okul lojmanının boya badanasını yaptırarak, evin ve ailenin her türlü ihtiyacını karşılamak suretiyle aileyi lojmana taşınacağını,  mayıs ayı gibi mevcut baraka evi kaldırmak suretiyle vatandaşlarımızın da desteği ile yeni ev yapılacağını söyledi.
Kaymakam ERMİŞ, “Görevlerinin ihtiyaç sahibi aileleri bulmak, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirterek, maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceğini ifade etti. Bu tür ziyaretlerde yardıma muhtaç ailelerle bire bir görüşerek talep ve isteklerini dinlediklerini vurgulayan Kaymakam ERMİŞ her vatandaşımızın sorunlarına ve taleplerine cevap verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle devlet olarak yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.” dedi.
Kaymakam ERMİŞ’e  İlçe jandarma Komutanı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü  ve Soğukpınar köyü muhtarı  Birol MEDİK eşlik etti.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri