YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI ARAZİSİNDE İNCELEME

YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI ARAZİSİNDE İNCELEME

YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI ARAZİSİNDE İNCELEME
Görele
G.Tarihi: 26.07.2017 09:07
6714 Okunma
0
YENİ ÜNİVERSİTE BİNASI ARAZİSİNDE İNCELEME
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve Giresun Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, AK Parti 22. – 23. Dönem İstanbul Milletvekilimiz Hüseyin Besli, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Demet Binan, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Görkem Kutluer, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Karadeniz, GRÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hacı Ömer Odabaş, Giresun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kuğu, AK Parti Görele İlçe Başkanımız Tayfun Emecen’in katılımlarıyla Görele’ye kazandırılacak yeni üniversite binası arazisinde incelemelerde bulunuldu.
Görele’nin Türkelli Köyü Sekü mevkisinde bulunan 6 dönümlük arazinin 2/3 hissesi Nihat Gürel mirasçıları ve Fuat Gürel tarafından hibe edilmiş, 1/3 hissesi belediyemiz tarafından kamulaştırılarak alınmış ve belediyemize ait 1,5 dönümlük arazi ile birleştirilmişti.
Görele Belediye Başkan Tolga Erener, Görele’ye yeni bir üniversite binası kazandırmak için harekete geçtiklerini belirterek, “Görele eğitimde hak ettiği yerlere gelmesi için uğraşlar veriyoruz. Bu kapsamda 6 dönümlük arazi üzerinde gerekli proje çalışmaları yapılarak, arazinin Giresun Üniversitesine devri gerçekleştirilecektir. Yeni üniversite binasının inşaat çalışmalarına yakın zamanda başlanılacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri