BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Giresun milletvekili ve Başbakan Yrd. Hemşerimiz Sn. Nurettin Canikli’yi makamında ziyaret ettiler.

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Türkiye
G.Tarihi: 13.06.2016 05:43
2581 Okunma
0
BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Giresun milletvekili ve Başbakan Yrd. Hemşerimiz Sn. Nurettin Canikli’yi makamında ziyaret ettiler. Sn. Canikli’nin yeni görevinden dolayı TSO adına duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çakırmelikoğlu, ilimiz adına büyük gurur duyduğunu ve ülkemize ilimize hayırlı görevler ve hizmetlerde bulunacağına inandığını dile getirerek yeni görevinden dolayı tebriklerini iletti. Sn. Canikli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşerilerinin kendisini ziyaret etmesinden ve ildeki sorunları arz etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Başkan Çakırmelikoğlu her zaman olduğu gibi, Giresun’un önemli sorunlarını ve projelerini içeren dosyayı Nurettin Canikli’ye takdim etti.Sorunlar ve projeler hakkında detaylı bilgi veren Başkan Çakırmelikoğlu, Sn. Canikli’nin gayretleri ve destekleri ile Giresun’da bir çok sorunun aşıldığını ve TSO olarak ilimiz bölgemiz için önemli olan her konuda bundan sonra da Sn. Başbakan Yrd. Canikli’nin kapısını çalmaya devam edeceğini belirtti. Sn. Canikli ise Giresun büyük projelerin takipçisi olduğunu, özellikle Güney çevre yolu, eğribel tüneli, liman sorunu, havaalanı gibi mevcut ve devam eden projelerin takipçisi olacağını belirtti.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ziyaretine Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın,Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,meclis,yönetim kurulu,komite başkanları,Kadın Girişimciler Kurulu,Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan Giresun milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Bülent Bektaşoğlu ile Sabri Öztürk’ü ziyaret ettiler.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri