FECİ KAZA: 13 ÖLÜ, 20 YARALI

FECİ KAZA: 13 ÖLÜ, 20 YARALI

FECİ KAZA: 13 ÖLÜ, 20 YARALI
Türkiye
G.Tarihi: 17.03.2018 02:22
3522 Okunma
0


FECİ KAZA: 13 ÖLÜ 20 YARALI!

Yolcu otobüsü park halindeki TIR’a çarptı Çorum'un Osmancık İlçesi'nde bir yolcu otobüsü park halindeki TIR’a çarptı. Gelen son bilgilere göre 13 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Çorum Valisi Necmeddin Kılıç olay yerine gitti. AYRINTILAR .....
ÇORUM VALİSİ NECMETTİN KILIÇ'TAN KAZA İLE AÇIKLAMA

Çorum Vali Necmeddin Kılıç ile Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Osmancıkta meydana gelen trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.
13.03.2018 günü saat 05.35 sıralarında İstanbul-Samsun D 100-16 DKY’ nin Tosya-Osmancık 27. kilometresinde arıza nedeniyle gerekli tedbirleri alarak emniyet şeridine çekilmiş olan TIR’ a İstanbul’ dan Tokat istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü arkadan çarpmıştır. Çarpışma sonucunda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.
 Kazada yaralanan 21 vatandaşımız Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Osmancık Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.
 Maalesef Kazada 11 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Son Dakika - Başsavcı'dan kazayla ilgili açıklama
Vali Necmeddin Kılıç ile Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Osmancıkta meydana gelen trafik kazasıyla ilgili açıklama yaptı.
‘TÜM KURUMLARIMIZ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI’
Osmancık’ta meydana gelen kazayla ilgilide konuşan Kılıç, “Tüm kurumlarımız üzerine düşeni yaptı. 6 civarlarında Sağlık Müdürümüzle görüştük olay yerine geçti. Kargı ve Osmancık itfaiye teşkilatımız 15 dakikada olay yerine ulaştılar. 11 kaybımız var. 21 de hafif yaralımız var. 3 yaralı taburcu oldu. Ailelerine başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.
YURDAGÜL: TIR GECE 01.10’DA ARIZALANMIŞ
Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ise kazayla ilgili şunları söyledi: “Gece 01.10 sıralarında Gürcistan plakalı sürücüsü de Gürcü uyruklu olan teknik bir arıza sebebiyle yol üzerine kalmış. Kendi çabasıyla emniyet şeridine yaklaşmış ama genişliği itibariyle şeride sığması mümkün değil. Şeridi taşarak yolu kapatmış. Osmancık’taki ekipler olay yerine gidip dubalarla gerekli tedbiri almış. Aracın flaşörlerini yakmasını istemişler. Kaza olduğunda flaşörler yanar vaziyetteymiş.
‘YANGIN ARKADAN BAŞLAYIP ÖNE DOĞRU GELMİŞ’
Ölü ve yaralı sayısı itibariyle kamu davası açılması halinde dava Çorum’da görülecek. Bizde olay yerindeki incelemelere nezaret ettik. İlk tespitlere göre arkadan çarpma suretiyle kaza meydana geldikten sonra otobüsün arka kısmından yangın başlayıp öne doğru gelmiş. Ön tarafta bulunan yolcular yan camları kırarak dışarı çıkmışlar. O yaralılar yangından etkilenmemişler. Olay yerinden 11 ceset çıktı. Cesetlerin vücut bütünlükleri yangın sebebiyle yerinde değil. Kimlik tespiti açısından sıkıntı yaşanıyor. Yakıtla ilgili numune alındı. Bilirkişiler görevlendirildi. Olayın meydana gelişi ile ilgili kimlerin kusuru var soruşturmaya dahil edilecek. Park halinde olan aracın sürücüsü gözaltında. Ölenlerden birinin otobüs şoförü olduğunu tahmin ediyoruz. Gürcistan uyruklu şoförde 0,18 promil alkol tespit edildi ama olayın oluş şekliyle alkolden kaynaklandı gibi değerlendirmemiz zor.”

Haber tedayı:​http://www.corumhaber.net/osmancik/otobus-faciasi-13-olu-20-yarali-h78398.html

 
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri