İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıkladı

HaberlerGündem Haberleriİçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıkladı . .

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıkladı
Türkiye
G.Tarihi: 16.04.2020 00:05
2223 Okunma
0
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini açıkladı

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi Twitter hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bakan Soylu açıklamasında, "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allah'a ısmarladık.. Allah milletimizi korusun..." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından istifa ettiğini açıkladı. Bakan Soylu açıklamasında, "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum... Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allah'a ısmarladık.. Allah milletimizi korusun..." ifadelerini kullandı.

Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri