Telefonla Arayan Bayan'a 96 Bin TL'sini Kaptırdı

İşçi Emeklisi, Kendisini Bankacı Olarak Tanıtan Kadına 96 Bin TL'sini Kaptırdı

Telefonla Arayan Bayan'a 96 Bin TL'sini Kaptırdı
Türkiye
G.Tarihi: 19.12.2018 17:58
1276 Okunma
0


İşçi Emeklisi, Kendisini Bankacı Olarak Tanıtan Kadına 96 Bin TL'sini Kaptırdı 


Alanya'da yaşayan işçi emeklisi Ömer Seçkin, telefonla arayan ve kendisini bankacı olarak tanıtan kadına 96 bin TL'sini kaptırdı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişiyi telefonla arayıp kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan şahıslar 96 bin TL dolandırdı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 29 Kasım'da meydana gelen olayda Alanya'da yaşayan işçi emeklisi Ömer Seçkin'i (63), telefonla arayan bir kadın kendisini bankacı olarak tanıttı. Telefon görüşmesinde Seçkin'e hesabındaki para miktarını söyleyerek güvenini sağlayan dolandırıcı, internet bankacılık uygulamasını açmasını istedi ve yönlendirme yaptı. Seçkin'i uygulama üzerinden yönlendiren dolandırıcı, hesabında bulanan 96 bin TL'yi 3 ayrı hesaba havale etmesini sağladı. Kısa bir süre sonra banka hesabına bakan Seçkin dolandırıldığını anlayarak polise şikayette bulundu. Polis, şikayet üzerine dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler her yerde dolandırıcıyı arıyor.

Haberin tüm detayları için:​https://www.sondakika.com/haber/haber-alanya-da-banka-gorevlisiyiz-yalaniyla-96-bin-tl-11555209/
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

BU HAFTA YORUMLANANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri