TERÖR AMACINA ULAŞAMAYACAK

TERÖR AMACINA ULAŞAMAYACAK

TERÖR AMACINA ULAŞAMAYACAK
Türkiye
G.Tarihi: 08.09.2016 22:18
3903 Okunma
0
TERÖR AMACINA ULAŞAMAYACAK
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceklerini belirterek, “Terörün amacı, insanımızı ve toprağımızı bölmek. Bu millet, bu devlet buna müsaade etmeyecek” dedi.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Başbakan Binali Yıldırım ve başbakan yardımcıları ile birlikte Doğu ve Güneydoğu Yatırım Destek Hamlesi'ni açıklamak ve bölgedeki bazı yatırımların temelini atmak üzere Diyarbakır’da programa katıldı.
Canikli terör örgütünün yıktığı yerleri devletin imar ettiğini bildirerek şunlara yer verdi, “Diyarbakır'da, halkımızla bir aradayız. Bölgedeki 23 ile yönelik projelerimizi bugün hayata geçirmeye başlıyoruz. Terör örgütü yıktı; biz daha güzelini, daha iyisini inşa ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu'yu cazibe merkezine dönüştürüyoruz.
Terörün amacı, insanımızı ve toprağımızı bölmek. Ancak bunu başarmalarına izin vermeyeceğiz. Bu millet, bu devlet buna müsaade etmeyecek.
Terör örgütü yıktı; biz daha güzelini, daha iyisini inşa ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu'yu cazibe merkezine dönüştürüyoruz.”
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

BENZER HABERLER

VİDEO GALERİ

BU HAFTA OKUNANLAR

ANKET

Türkiye′de salgını önlemek için alınan ek tedbirler yeterli mi?
İmsak00:00
Güneş00:00
Öğle00:00
İkindi00:00
Akşam00:00
Yatsı00:00

GÜNLÜK BURÇLAR

KoçBoğaİkizlerYengeçAslanBaşakTeraziAkrepYayOğlakKovaBalık

SÜPER LİG

TakımOGMBAP

ZİYARETÇİ DEFTERİ

Düşüncelerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?Ziyaretçi Defteri